ICT-Support Medewerker

Waar en Wat ga je als ICT Support Medewerker doen?

Jij bent he Als ICT Support Medewerker weet je door jouw expertise, vriendelijke en positieve instelling ook op het vlak van service verlening het verschil te maken voor jouw klanten. Geen dag is hetzelfde in deze rol door de verscheidenheid aan klanten. Iedere klant heeft weer een unieke inrichting en daarmee unieke vragen. Een dag zou er bijvoorbeeld zo uit kunnen zien: Na het pakken van een goede koffie, een rondje door het pand om iedereen een goede morgen te wensen. Vervolgens een korte afstemming met collega’s en een call met een klant die graag een aantal instellingen wilt langs lopen en jij bent gespitst op de gebruikersvriendelijkheid en zal proactief adviseren. De verscheidenheid van vragen, klanten, technische en business vraagstukken houden je scherp, de afwisseling doet de tijd vliegen!

Doorgroeien behoort zeker tot de mogelijkheden wanneer je initiatief toont, zelfstandig bent en je jezelf snel ontwikkelt. 

Wat neem je als ICT Support Medewerker mee?

  • MBO/HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur IT gerelateerd
  • Ervaring en affiniteit met IT en eindgebruikers-devices
  • Je hebt een dienstverlenende drive en bent resultaat- en oplossingsgericht
  • Goede spreekvaardigheid in Nederlands en bij voorkeur ook Engels.
  • Verklaring omtrent het Gedrag (vereist)

Verder ben je leergierig, heb je affiniteit met techniek en gevoel voor klantbelang. Je weet van aanpakken en je natuurlijke gedrevenheid en enthousiasme maken je tot een succesvolle en prettige collega in het team. Gezien de aard van de werkzaamheden, vragen wij om een 'verklaring omtrent gedrag'. (VOG) Deze verklaring kun je heel eenvoudig opvragen bij de gemeente waar je woont. 

Wat hebben we jou te bieden als ICT Support Medewerker?

Voor onze Grift - IT collega's wordt natuurlijk goed gezorgd!

In onze visie zijn mensen bepalend voor de kracht en het succes van een organisatie. Wij bieden je dan ook een uitdagende functie in een gespecialiseerde omgeving waar jij echt het verschil kunt maken. Collegialiteit en een informele, plezierige werksfeer vinden wij erg belangrijk.

Daarnaast bieden wij je:

Een Marktconform salaris, opleidingsmogelijkheden, Prettige informele no-nonsense cultuur met ruimte voor initiatieven, mogelijkheid tot doorgroeien, een potje VR tijdens je pauze, pensioenregeling, omgeving met ervaren collega’s die passie voor hun vak hebben; Coaching;

Soort dienstverband: Voltijd, Bepaalde Tijd, Onbepaalde Tijd

Contactinformatie

Lijkt het je leuk om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan nu je cv en motivatie naar jolanda.lestraden@grift-it.nl.

Sollicitatieprocedure

Als we je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Nodigen we je uit, dan volgt er eerst een kennismakingsgesprek. Hierna hebben we nog een tweede gesprek. Klikt het, en wil je graag bij ons werken, dan komen we met een mooi aanbod. Hopelijk zien we elkaar snel!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Voor recruiters: hieronder verstaan wij ook mails met kandidaat profielen, contactverzoeken en aanbiedingen van producten of diensten.