Onze stagiair: Robin

Wij heten Robin van harte welkom bij het Grift - IT team als stagiair (Support & Monitoring)


‘’Ik ben Robin Bax.

Misschien heeft u mij ergens deze week al eens aan de telefoon gehad met een IT-gerelateerde vraag. Ik ben namelijk sinds eind augustus begonnen met stage lopen bij Grift - IT en ik ben in eind maart klaar met stage lopen.

Ik ben momenteel bezig met de Opleiding: IT Systems and Devices Expert. Ik ben bijna klaar met deze opleiding aangezien ik al in mijn laatste jaar zit. Eerder heb ik al de diploma van de opleiding: ICT Medewerker en Beheer behaald.

Ik ben begonnen met het monitoren van werkstations en servers en kan nu sinds kort ook de telefoon opnemen om te proberen te helpen met ondersteuning. Ook al is deze week erg druk geweest vind ik het echter geen probleem en leer ik onze klanten beter kennen, wat het een stuk leuker maakt dan alleen contact via de e-mail.

Ik vind het hier bij Grift - IT erg gezellig. Ik heb een goed gevoel als ik naar het kantoor kom, aangezien ik weet dat als ik ergens hulp bij nodig heb, ik dat altijd kan vragen aan mijn collega’s.

Graag hoop ik hier bij Grift - IT veel kennis op te bouwen zodat ik klanten later goed kan helpen met IT-gerelateerde problemen en vragen.

Met vriendelijke groet,

Robin Bax, Grift - IT’’

Contact

Grift - IT
Tiendweg 2D
2671 SB Naaldwijk
KvK 55443613

Microsoft Partner

Iso9001   ISO/IEC27001

Stel een Vraag