Parttime Receptionist(e) / Telefonist(e) - Per Direct

Wat ga je als Receptioniste / Telefoniste doen?

Jij bent het vrolijke visitekaartje van Grift - IT in Naaldwijk! Of het een telefoontje is of een binnenlopende klant, jij staat iedereen te woord en helpt ze verder. Dat betekent dat je niet werkt met post-its, maar met een actielijst. Je zorgt dat elke vraag snel en goed opgevolgd wordt door ze bij de juiste collega neer te leggen. Wij zorgen er wel voor dat je nooit stil zit! Je komt te werken in ons leuke team. We hebben een enthousiast team en samen gaan we voor het allerbeste voor onze klanten. Dat zorgt voor een geweldige sfeer, iedereen doet graag een stapje extra voor dit resultaat. Als Receptioniste ben je het eerste aanspreekpunt voor iedereen die ons pand binnenkomt: van leverancier tot klant. Als Telefoniste zorg je ervoor dat alle telefoontjes bij de juiste medewerkers terecht komen en handel je waar mogelijk zaken zelfstandig af. Naast de Receptie en Telefoon zal je ook het stukje contractenbeheer onder je nemen, maar dit wordt je natuurlijk haarfijn uitgelegd. Lijkt jou dit leuk! Kom jij dan ons team nog leuker maken?

Wie zijn wij?

Grift - IT is een business-to-business IT-dienstverlener die zich richt op service, en een totaalpakket in ICT-diensten levert. Zij bieden ondersteuning, monitoring, beheer, onderhoud en het implementeren van IT-oplossingen. De IT-oplossingen kunnen variëren van het repareren van hardware tot het leveren en up-to-date houden van een volledig bedrijfsnetwerk. De doelgroep van onze opdrachtgever betreft MKB bedrijven met 2-250 medewerkers. De missie van onze opdrachtgever is het ontzorgen van klanten en haar gebruikers door het bieden van innovatieve IT-oplossingen waardoor zij 24/7 en anytime-anywhere op hun IT-werkomgeving kunnen vertrouwen.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Wat het belangrijkste is, is dat je gastvrijheid uitstraalt en duidelijk bent in je communicatie. Je werkt secuur om te zorgen dat afspraken altijd nagekomen worden.  Verder vragen we:
  • Je hebt een Mbo-opleiding afgerond
  • Je kan uitstekend werken met computers
  • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar (maandag tot woensdag)
  • Je bent flexibel
  • Je bent proactief
  • Je bent leergierig, want de ICT staat niet stil
  • Taal: Nederlands (vereist) en Engels
  • Verklaring omtrent het Gedrag (vereist)

Wat bieden wij?

Voor onze Grift-IT collega's wordt natuurlijk goed gezorgd! In onze visie zijn mensen bepalend voor de kracht en het succes van een organisatie. Wij bieden je dan ook een uitdagende functie in een gespecialiseerde omgeving waar jij echt het verschil kunt maken. Collegialiteit en een informele, plezierige werksfeer vinden wij erg belangrijk.

Daarnaast bieden wij je:

Een Marktconform salaris, opleidingsmogelijkheden, Prettige informele no-nonsense cultuur met ruimte voor initiatieven, een potje VR tijdens je pauze, goede pensioenregeling, omgeving met ervaren collega’s die passie voor hun vak hebben; Coaching;

Soort dienstverband: Deeltijd, Tijdelijk, Bepaalde Tijd, Onbepaalde Tijd

Contactinformatie

Lijkt het je leuk om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan nu je cv en motivatie naar jolanda.lestraden@grift-it.nl.

Sollicitatieprocedure

Als we je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Nodigen we je uit, dan volgt er eerst een kennismakingsgesprek. Hierna hebben we nog een tweede gesprek. Klikt het, en wil je graag bij ons werken, dan komen we met een mooi aanbod. Hopelijk zien we elkaar snel!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Voor recruiters: hieronder verstaan wij ook mails met kandidaat profielen, contactverzoeken en aanbiedingen van producten of diensten.