Back - up & storage

De opkomst van virtualisatie, de explosieve toename van datagebruik en de mogelijkheden van Cloud-services bieden nieuwe uitdagingen voor het handhaven van effectieve back-up- en noodherstelprogramma's voor bedrijfskritieke gegevens. Samen met de softwareoplossingen van Acronis helpen wij u bij het migreren, beschermen en herstellen van bedrijfskritieke gegevens; of deze nu fysiek, virtueel of in de Cloud zijn opgeslagen. Met behulp van een uniform platform en de allernieuwste technologie, zijn de innovatieve oplossingen van Acronis in staat de beheersinspanningen en eigendomskosten te beperken en tegelijk de beoogde hersteltijd te verbeteren.

Wij kijken per situatie naar de mogelijkheden en frequentie van back-uppen. In samenspraak met u vinden wij een passende back-up oplossing geschikt voor uw organisatie. De back-up oplossingen die wij implementeren zijn lokaal, online en/of een combinatie hiervan.

Elke dag wordt er een enorme hoeveelheid data geproduceerd en opgeslagen op computers en servers. Het verlies van bedrijfsdata kan catastrofale gevolgen hebben. Aangezien het verlies van data altijd onverwachts gebeurt, moet u altijd een goed back-upsysteem hebben dat belangrijke data beschermt, en de kopie van de data bewaart als er data moet worden hersteld in geval van dataverlies. Het is essentieel voor bedrijven.

De QNAP Turbo NAS is het ideale back-upcentrum, met een grote opslagcapaciteit en een uitstekende overdrachtssnelheid van bestanden, om bedrijven goed bij te staan met effectieve back-uptaken. Naast een back-upcentrum, is de Turbo NAS ook in staat om data gemakkelijk te back-uppen naar externe opslagapparatuur, externe servers, en cloudback-upservices van derden.

Contact

Grift - IT
Tiendweg 2D
2671 SB Naaldwijk
KvK 55443613

Microsoft Partner

Iso9001   ISO/IEC27001

Stel een Vraag