Ga direct naar de inhoud.

Grift - IT

Grift - IT is een business-to-business IT-dienstverlener die zich richt op service en een totaalpakket in ICT-diensten levert. Core business is hierbij het bieden van ondersteuning, monitoring, beheer & onderhoud en het implementeren van IT-oplossingen. IT-oplossingen kunnen variëren van het repareren van hardware en systemen tot het leveren en up-to-date houden van uw volledige bedrijfsnetwerk. Onze doelgroep betreft MKB bedrijven met 10 tot 250 werkplekken, die volledig ontzorgt willen zijn van alle ICT-gerelateerde activiteiten binnen hun organisatie

Een team van specialisten

Het Grift – IT B.V. team bestaat uit een elftal enthousiaste en gemotiveerde medewerkers die praktisch ingesteld zijn en met een servicegerichte instelling altijd klaar staan voor u. Naast onze IT specialisten, die in het 'veld' opereren, bestaat ons team op de achtergrond nog uit diverse een administratieve, sales, proces en project medewerkers.

Wie zoeken wij?

We zoeken ICT-talenten en -professionals die de klant centraal stellen. Creatieve aanpakkers die bereid zijn een stap extra te zetten en de kwaliteit leveren die nodig is om ‘in control’ te blijven over de ICT van onze klanten. Integriteit, open communicatie en jouw soft skills maken het plaatje af. Het is in jouw en ons belang dat we tot een succesvolle samenwerking komen, daarom kijken we zorgvuldig naar jouw match met ons DNA

Wat kan je van ons verwachten?

Om te beginnen een plezierige, professionele en informele werkomgeving, want tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten! Bij ons geen lange communicatielijnen en vergaderingen, maar snel schakelen, lekker werken en veel lachen. En vergeet niet in je pauze een VR-Spel te spelen. Dankzij onze groei, landelijke dekking en studiemogelijkheden krijg je volop ruimte voor ontwikkeling en groei. En, bijna vanzelfsprekend: onze arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden en borrels zijn prima.

Groei jij met ons mee?

Bekijk hieronder onze actuele ICT-vacatures.

Vacatures

IT medewerker – Support (hoofdzakelijk locatie Amsterdam)

Voor een tweetal relaties in en om Amsterdam zijn we op zoek naar een Supportmedewerker daar op locatie. Er wordt verwacht om minimaal 2 vaste dagen per week, per relatie daar aanwezig te zijn. In goed overleg kan de verdeling van tijd worden besproken.

Wanneer er tijd en noodzaak is draai je mee met het algemene Supportteam van Grift - IT

Lees meer

IT medewerker - Support

De IT Support rol is verantwoordelijk voor de daadwerkelijke uitvoering van het ondersteuning proces en voert de bijbehorende rapportage.

Lees meer