M.V.O.

In de tijd van schrijven omvat M.V.O. niet alleen meer ondersteuning bieden aan de lokale sportvereniging of mede-ondernemers helpen hun omzet te behalen tijdens een (Corona-)crisis.
Nu, met de uitbraak van Covid-19, zien wij de gezondheid van onze medewerkers en relaties ook als een extra punt van aandacht.
Wij hebben besloten het advies van het RIVM en het Ministerie op te volgen. Dit kan gevolgen hebben op ons handelen en werkwijze waardoor wij misschien anders werken dan u van ons gewend bent.
Hieronder hebben wij opgesomd welke acties en maatregelen wij hanteren.

Ingangsdatum Actie en/of maatregel Bron en/of verwijzing Actuele status
15 december 2020 Wij werken zoveel mogelijk thuis en op afstand indien mogelijk. Er is een persoon per dag op kantoor aanwezig conform schema, uiteraard kunnen materialen en systemen wel opgehaald worden. Wanneer werkzaamheden niet op afstand mogelijk zijn en wij aanwezig moeten zijn op locatie dragen wij een mondkapje en wassen onze handen voor en na een bezoek aan de klant met desinfectie middelen. Contact met toetsenborden van andere personen proberen wij te vermijden en/of gebruiken handschoenen die beschikbaar zijn gesteld. Wij houden 1,5 meter afstand! Website RIVM deels
12 augustus 2021 ’s Morgens zijn wij op kantoor aanwezig, in de middag werkt een deel vanaf huis. Onze werkplekken zijn ingericht zodat wij de 1,5 meter afstand kunnen waarborgen, evenals onze gespreksruimte. Voor meetings maken wij gebruik van Teams en proberen hiermee fysieke bijeenkomsten tot een minimum te beperken. Bezoek aan ons kantoor is uitsluitend op afspraak mogelijk. actief