Printing en scanning

We nemen deel aan het HP Enterprise - MPN partner programma. Hierdoor hebben we keuze uit meer verschillende modellen printers op basis van koop of lease constructie en kan men kiezen voor een basis service abonnement en/of prijs per afdruk.

In samenwerking met HP levert Grift – IT print -, scan- en archiveringsoplossingen op maat. Installatie van de apparatuur wordt hoofdzakelijk door Grift – IT verzorgt terwijl de oplossing zelf op maat wordt aangeboden in samenwerking met een contactpersoon van HP. Zo doet u altijd een investering van een product wat bij uw organisatie past. Grift – IT wordt door HP op de hoogte gehouden over de uitgebreide productkennis van de genoemde oplossingen.

Met het gebruik van de Managed Print Services applicatie kunnen wij uw printgedrag monitoren en hebben we daarnaast toegang tot alle nodige informatie voor het aanbieden van een voordelige tonerovereenkomst.

Hierdoor beheren wij uw gehele printerpark en hebben we volledig inzicht in uw afdrukgedrag en bijbehorende kosten. Voor vragen over uw printer- en/of scannerpark, kunt u daarom altijd contact met ons opnemen voor een gedegen advies.