Grift - IT & NexExpert gaan samen verder!

Al 17 jaar ontzorgen wij onze klanten met ons totaalpakket aan ICT-diensten en enthousiasme. Om ervoor te zorgen dat wij dit nog jaren kunnen doen, melden wij u met trots dat wij onze krachten zullen gaan bundelen met NetExpert B.V. uit Hendrik-Ido-Ambacht.

NetExpert is een Managed Service Provider die al 27 jaar hun klanten ontzorgt en de continuïteit en veiligheid van hun systemen waarborgt. Zij leveren een totaalpakket van ICT-diensten die perfect aansluiten op onze manier van werken volgens de kwaliteitsnormen die we daaraan hebben gesteld.

 

Met deze mooie stap willen we de kwaliteit van onze dienstverlening nog verder verbeteren zonder de persoonlijke benadering uit het oog te verliezen. Door de diensten, kennis en kunde van beide organisaties te combineren, kunnen wij schaalvergroting realiseren en daarnaast een efficiëntere manier van werken bewerkstelligen.

 

In 2023 zullen NetExpert B.V. en Grift - IT beiden nog als gescheiden entiteiten blijven bestaan. Het doel is om per 1 januari 2024 als één organisatie naar buiten te treden. Wel mag u op korte termijn al de voordelen van deze samenwerking verwachten.

 

Wij kijken uit naar de samenwerking!

Contact

Grift - IT
Tiendweg 2D
2671 SB Naaldwijk
KvK 55443613

Microsoft Partner

Iso9001   ISO/IEC27001

Stel een Vraag