Kernwaarden

Als een rode lijn komen de kernwaarden van Grift – IT terug in al onze werkzaamheden, werkwijze, overtuigingen en in waar we voor staan.

Waar staat Grift – IT voor?
Als een rode lijn komen de kernwaarden van Grift – IT terug in al onze werkzaamheden, werkwijze, overtuigingen en in waar we voor staan.

Onze kernwaarden is opgebouwd uit de volgende vier belangrijke pijlers;

1. Actief, snel en vooruitstrevend 

  • Wij zetten onze werkwijze kracht bij door snel te reageren op meldingen, ondersteuning over korte lijnen te bieden en tot effectieve oplossingen te komen. 
  • Door 24/7 te monitoren op eventuele storingen en het onderhouden c.q. up-to-date houden van geleverde oplossingen zijn wij vaak eerder bewust van (mogelijke) calamiteiten en reageren hier dan eerder op dan dat de eindgebruiker dat door heeft. 
  • Hoewel we streven naar minimale uitval kunnen er toch onverhoopt incidenten ontstaan. Bij incidenten voorzien wij u binnen een werkdag van een permanente oplossing of direct een passende work-around. 

Wij vinden het essentieel kennis te hebben van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ICT. Middels cursussen en trainingen worden onze werknemers structureel bijgeschoold waardoor wij vooruitstrevend zijn in het kunnen leveren van de nieuwste oplossingen mits deze voldoen aan onze kernwaarden.

2. Bereikbaar en ontzorgen

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden onze relaties de mogelijkheid uit verschillende kanalen te kiezen ter ondersteuning. Na registratie van de melding nemen wij het verder uit handen.
  • De keuzes voor producten en oplossingen worden zo ingericht dat tijdens een implementatie de werkzaamheden van gebruikers uitgevoerd kunnen blijven worden. 

 3. Ondersteunend

  •  Onze relaties (eindgebruikers, IT personeel en partners) krijgen een duidelijke, begrijpelijke uitleg van werking, inhoud en specificaties. Wij verzorgen trainingen en handleidingen die hen kunnen ondersteunen bij het gebruiken van de werkomgeving.

 De beslissers zullen wij adviseren en begeleiden voor en in de trajecten die spelen.

 4. Vertrouwd en inzichtelijk

  • In al onze oplossingen nemen wij security hoog op. Veiligheid van data en organisatiegegevens staat voorop. Onze werkwijze en handelen zullen alles doen uitstralen om u een vertrouwd gevoel te geven dat de uitbesteding van uw diensten en oplossing bij ons in goede handen is. De binding met onze relaties vinden wij erg belangrijk; betrokkenheid en een persoonlijke benadering staan hoog in het vaandel.
  • Wat, wanneer  en waarom wij zaken voor onze relaties uitvoeren mogen niet onbekend zijn. Wij hebben voor onze relaties geen geheimen en duidelijkheid staat voorop.