Coronavirus

Geachte relatie,

Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid en het welzijn van onze medewerkers, partners en klanten zeer serieus. In het kader van de toenemende zorgen rondom het Coronavirus informeren wij u hierbij over de maatregelen die wij hebben genomen om ervoor te zorgen dat onze dienstverlening kan worden voortgezet.

Daartoe hebben wij besloten onze kantoor in Naaldwijk in ieder geval tot en met 6 april te sluiten. Onze medewerkers zijn gefaciliteerd om vanuit huis te werken, zodat de toegang tot de IT systemen, e-mail en telefonie gegarandeerd is. Wij zijn erop ingericht om dit op een veilige manier te doen en wij zijn tevens in staat om snel over te schakelen naar remote service.

Wij zullen zo goed als mogelijk onze werkzaamheden op afstand gaan verrichten. Voor onderhoud zullen wij niet op locatie komen. In ieder geval tot en met 6 april. Dit houdt in dat wij u als klant kunnen blijven helpen met al uw vragen. Echter kan het voorkomen dat wij verminderd (telefonisch) bereikbaar zijn. Wij raden daarom aan om via e-mail uw vraag te stellen via support@grift-it.nl.


Verder volgen we voortdurend de ontwikkelingen en het advies van de overheid om het welzijn van onze medewerkers, partners en klanten te blijven waarborgen.

Mocht er als gevolg van deze uitzonderlijke gebeurtenissen toch vertraging in de doorlooptijden optreden, dan vragen wij daarvoor uw begrip.

Als u vragen heeft, kunt u uiteraard contact opnemen met ons opnemen via 0174-670 615 of per mail contact@grift-it.nl.

 

Team Grift - IT