IT moet niet ingewikkelder zijn dan water uit de kraan

Stefan en Dennis Grift hebben een eigenwijze kijk op IT: Het moet zo simpel zijn als stroom uit het stopcontact of water uit de kraan. Hoe het daar komt, moet er voor jou als ondernemer niet toe doen. In deze blog vertelt Dennis waar de mannen en vrouwen van Grift - IT voor uit hun bed springen... Desnoods midden in de nacht.

Lekker eigenwijs

Toen mijn broer Stefan en ik zo’n vijftien jaar geleden begonnen met Grift - IT B.V. was eigenwijsheid onze voornaamste drijfveer. De meeste IT-bedrijven doen hun stinkende best om IT in een soort ingewikkelde mist te hullen. Dat maakt dat technologie voor de meeste mensen abracadabra is, en waarschijnlijk ook altijd blijft. Ik weet nog goed dat er de eerste keer een servicemonteur bij ons aan huis kwam toen er iets met onze computer was. Onder luid gezucht en gesteun was die man uren bezig, tot hij uiteindelijk besloot de computer maar mee te nemen om er op locatie verder aan te sleutelen. Pas een week later kregen we de computer – gerepareerd, dat dan weer wel – retour en konden we er weer mee aan de slag.

IT als stroom uit het stopcontact

Dat moest anders kunnen, vonden wij. Voor de gemiddelde mens moet IT zo simpel zijn als stroom uit het stopcontact of water uit de kraan. Hoe het daar komt, doet er niet toe, het moet gewoon beschikbaar zijn. Veel ingewikkelder dan dat mag het niet zijn en wij besloten dat gewoon te regelen. In juni 2006 zag Grift - IT het levenslicht. Ons motto: IT leveren zonder poespas. Als ondernemer wil je gewoon dat jij en je medewerkers onbezorgd kunnen werken. IT moet daarbij helpen, niet belemmeren. Daarom zijn wij altijd bereikbaar – en als ik altijd zeg, bedoel ik ook altijd, 24 uur per dag en zeven dagen in de week. En niet alleen zijn we altijd bereikbaar, we zorgen ook dat het voor elkaar komt. Jouw business moet door. De ondernemer in ons begrijpt dat de IT’er in ons niets liever doet dan dat voor je regelen.

IT op basis van vertrouwen

Het is onze missie om ondernemers en hun medewerkers te ontzorgen door het bieden van innovatieve IT-oplossingen, waardoor je altijd en overal op je IT-werkomgeving kan vertrouwen. En dat vertrouwen nemen we serieus. We zijn altijd duidelijk en open over wat we doen en waarom we bepaalde keuzes maken. We zijn een jong team van slimme mensen, en ‘kan niet’ bestaat niet voor ons. Biedt de standaardmethodiek geen oplossing, dan zoeken we verder. Moet er een onderdeel besteld worden en zijn we afhankelijk van een levertijd, dan zorgen we gewoon voor een work around. Zorgen dat jij door kan met je business, dat is waar wij ons bed voor uitspringen, ook als je ons midden in de nacht wakker belt.

Nieuwsgierig naar onze eigenwijze kijk op IT?

Een keuze voor een IT-partner maak je op basis van vertrouwen. Dat doe je niet op basis van een advertentie of een leuke blog. Hebben we je interesse gewekt met onze eigenwijze kijk op IT? Dan nodigen we je uit voor een open en eerlijk gesprek, zonder enige verplichting. We leren je graag kennen! Neem contact met me op per mail of bel naar 0174-670 615, dan zorgen wij dat de koffie klaarstaat op ons kantoor in Naaldwijk.

Hartelijke groeten,

Dennis Grift

Contact

Grift - IT
Tiendweg 2D
2671 SB Naaldwijk
KvK 55443613

Microsoft Partner

Iso9001   ISO/IEC27001

Stel een Vraag