Ondernemen zonder IT-gedoe? Laat de eindgebruiker het zelf maar regelen

In onze vorige blog vertelden we al dat volgens ons IT zo simpel moet zijn als water uit de kraan. Hoe het daar komt, moet er voor jou als ondernemer niet toe doen, want je hebt wel iets anders aan je hoofd: ondernemen. Maar hoe zorg je ervoor dat dat ook daadwerkelijk lukt? Laat je eindgebruiker het lekker zelf regelen.

Regel het zonder jouw tussenkomst

Laat de eindgebruiker het zelf maar regelen. Dat klinkt misschien niet zo aardig, maar is het wel. Als één van je medewerkers een probleem heeft met zijn hard- of software, is dat heel vervelend, maar niet iets waar jij je mee wilt bemoeien. Kies daarom voor een IT-partner die jouw eindgebruikers 24/7 ondersteuning biedt, zonder dat jij daartussen hoeft te zitten. Medewerker blij, jij blij.

De business moet door

Wij bieden op al onze oplossingen 24/7 ondersteuning, rechtstreeks aan de eindgebruiker. We streven ernaar binnen een werkdag een oplossing te bieden, en lukt dat onverhoopt niet, dan zorgen we voor een workaround. Want de business moet door. Moeten er belangrijke beslissingen genomen worden met financiële gevolgen of als de veiligheid in het geding komt, dan nemen wij natuurlijk contact op met jou of de IT-contactpersoon binnen jouw organisatie die beslissingsbevoegd is.

Lekker eigenwijs en innovatief

Ik zei het al in mijn vorige blog, wij van Grift – IT zijn eigenwijs. Waar veel IT-partners hun ondersteuning stoppen als iets dreigt te veel tijd te gaan kosten, gaan wij verder. We houden ervan om het anders te doen en naar innovatieve oplossingen te zoeken. Zo waren wij één van de eerste partijen die Office 365 massaal inzette. Waar de meeste IT-dienstverleners mikten op het verkopen van servers, zagen wij het nut er wel van in om de mailfunctie van Office 365 te gaan gebruiken. Wij mikten toch al op de ondersteuning van de eindgebruiker, die servers konden ons gestolen worden. Voor toen een vooruitstrevende gedachtegang, getuige de uitnodiging van Microsoft om naar Orlando te komen. Inmiddels zijn we daar al lang niet meer uniek in, maar als we een sprong vooruit kunnen maken met nieuwe technieken, zullen we het niet laten. Als de eindgebruiker er maar blij van wordt, want dan kan jij lekker ondernemen zonder IT-gedoe.

Nieuwsgierig naar onze eigenwijze kijk op IT?

Een keuze voor een IT-partner maak je op basis van vertrouwen. Dat doe je niet op basis van een advertentie of een leuke blog. Hebben we je interesse gewekt met onze eigenwijze kijk op IT? Dan nodigen we je uit voor een open en eerlijk gesprek, zonder enige verplichting. We leren je graag kennen! Neem contact met me op per mail of bel naar 0174-670 615 en vraag naar Dennis.

Hartelijke groeten,

Dennis Grift

Contact

Grift - IT
Tiendweg 2D
2671 SB Naaldwijk
KvK 55443613

Microsoft Partner

Iso9001   ISO/IEC27001

Stel een Vraag