Skype voor Bedrijven Online wordt beëindigd - 31 juli 2021

Vandaag kondigen we aan dat Skype voor Bedrijven Online buiten gebruik wordt gesteld op 31 juli 2021. Na dat moment is de service niet meer toegankelijk.

Om klanten in staat te stellen een geslaagde upgrade van Skype voor Bedrijven Online naar Teams te plannen en implementeren, biedt Microsoft uitgebreide richtlijnen en bronnen, waaronder een framework voor bewezen succes, praktische tips, downloadbare items, gratis trainingen door instructeurs en hulp met FastTrack-onboarding voor in aanmerking komende abonnementen. Er is ook een uitgebreide lijst met Microsoft-partners die klanten kunnen helpen bij hun upgrades naar Teams.

De buitengebruikstelling van Skype voor Bedrijven Online heeft geen invloed op Skype (consumenten), Skype voor Bedrijven Server en klanten van Skype on-premises. 

Huidige klanten van Skype voor Bedrijven Online met bestaande Office 365-tenants zullen geen wijzigingen zien in de service tot de datum van de buitengebruikstelling en kunnen nieuwe gebruikers blijven toevoegen, indien nodig. Maar met ingang van 1 september 2019 krijgen alle nieuwe Office 365-klanten direct Teams. 

Contact

Grift - IT
Tiendweg 2D
2671 SB Naaldwijk
KvK 55443613

Microsoft Partner

Iso9001   ISO/IEC27001

Stel een Vraag