Zo maak je van lokale software een SaaS-oplossing

Dat thuiswerken hot is, hoef ik niemand meer te vertellen. Misschien werken we wel iets meer thuis dan ons lief is. Maar ook als we ons straks weer vrijelijk mogen bewegen, zal thuiswerken een grote rol blijven spelen en zal ons kantoor vooral de functie van ontmoetingsplek en overlegruimte gaan vervullen. Belangrijker dan ooit dus dat we altijd en overal bij onze data kunnen, bij voorkeur met elk denkbaar apparaat.


Niet meer van deze tijd

Toch is niet elke applicatie al beschikbaar als cloudoplossing. Zo zijn er bijvoorbeeld een aantal leveranciers van ERP-systemen voor de bouw en de elektrobranche druk bezig hun applicaties te herontwikkelen tot een online editie. Maar zover is het nog niet. Wij van Grift – IT zouden Grift – IT niet zijn als we daar geen oplossing op zouden verzinnen. Want al je medewerkers verplichten naar de zaak te rijden om aan de slag te kunnen, is niet meer van deze tijd. Door die applicaties als remote app aan te bieden, maak je van je lokale software toch een SaaS-oplossing. Zo wordt de stap naar volledig online werken ineens een stuk kleiner.


Trappelen

Werkt jouw onderneming nog met dergelijke ‘legacy’-applicaties en sta je te trappelen om – volledig – over te gaan naar de cloud? Wij onderzoeken graag de mogelijkheden voor je. Soms is de overstap eenvoudig te maken, soms vergt het wat meer creativiteit. Maar of het nu linksom moet of rechtsom, met onze eigenwijze kijk op IT vinden we bijna altijd wel een oplossing. We houden wel van een uitdaging. Heb jij er één? Laat het ons weten.


Nieuwsgierig naar onze eigenwijze kijk op IT?

Een keuze voor een IT-partner maak je op basis van vertrouwen. Dat doe je niet op basis van een advertentie of een leuke blog. Hebben we je interesse gewekt met onze eigenwijze kijk op IT? Dan nodigen we je uit voor een open en eerlijk gesprek, zonder enige verplichting. We leren je graag kennen! Neem contact met me op per mail of bel naar 0174-670 615 en vraag naar Dennis.


Hartelijke groeten,
Dennis Grift

Contact

Grift - IT
Tiendweg 2D
2671 SB Naaldwijk
KvK 55443613

Microsoft Partner

Iso9001   ISO/IEC27001

Stel een Vraag