Onze referenties

Elke branche kent zijn eigen technologische uitdagingen en dat snappen wij van Grift – IT als geen ander. Een schilder kent andere uitdagingen dan een elektrotechnisch bedrijf en een aannemer heeft een andere oplossing nodig dan een dealer of vakgarage. Met onze manier van werken kunnen wij in alle sectoren aan de slag. In de loop der jaren hebben wij een mooi relatiebestand opgebouwd waar we apetrots op zijn. Hieronder delen we – geanonimiseerd – een aantal van hun ervaringen.

Een pagina met logo’s zegt niets over de geleverde dienst. Een klantverhaal met naam en toenaam uitschrijven druist in tegen ons security- en privacybeleid. We hebben er om die reden voor gekozen om de referenties te anonimiseren. Wil je van een van onze relaties persoonlijk horen hoe onze dienstverlening bevalt? Neem gerust contact met ons op. We hebben van een aantal relaties toestemming om hun contactgegevens te delen.

 

Benieuwd hoe we jouw bedrijf verder kunnen helpen?

Een keuze voor een IT-partner maak je op basis van vertrouwen. Dat doe je niet op basis van een advertentie of een leuke website. Hebben we je interesse gewekt met onze eigenwijze kijk op IT? Dan nodigen we je uit voor een open en eerlijk gesprek, zonder enige verplichting. We leren je graag kennen! Neem contact met ons op per mail of bel naar 0174-670 615 en vraag naar Dennis.

 

Contact

Grift - IT
Tiendweg 2D
2671 SB Naaldwijk
KvK 55443613

Microsoft Partner

Iso9001   ISO/IEC27001

Stel een Vraag