Twee broers aan het roer; upgrade van Grift - IT

Nadat hij jarenlang alleen aan het roer stond van Grift - IT, deelt Dennis Grift sinds dit jaar de leiding met broer Stefan. Hoe zag dit jaar eruit en wat zijn Dennis’ verwachtingen voor de toekomst?

Hoger techneutengehalte

Toen ik in juni 2006 Grift - IT oprichtte, liep ik al snel tegen bepaalde uitdagingen aan waar ik graag mijn broertje Stefan voor inschakelde. Hij zat toen nog op school, maar toen al was zijn techneutengehalte een stuk hoger dan dat van mij. In weekenden en de avonduren hielp hij me uit de brand en zijn eerste stage liep hij bij Grift - IT. Eigenlijk is hij vanaf dag één betrokken geweest bij Grift - IT, maar als personeel. Om samen het bedrijf te leiden, dat was niet per se waar hij zin in had.

Samen verder

Met de jaren veranderde dat. Begin 2020 had ik zelf de behoefte aan een rechterhand, en Stefan gaf aan dat hij daar nu wel oren naar had. Na een half jaar proefdraaien hebben we besloten samen de business voort te zetten. Stefan zit meer op de uitvoerende hoek en ik bemoei me meer met relatiebeheer en andere beheertaken. Dat blijkt een goede verdeling. Omdat we wel dezelfde eigenwijze kijk op IT delen, werkt dit gewoon heel lekker en maakt de samenwerking ons nog sterker.

Storing is storing

We proberen wel te voorkomen dat we alleen maar over werk praten. Maar ja, als er een storing is, is er een storing. Zo simpel is dat. Zo moesten we onlangs, voor de start van een – coronaproof – kinderverjaardagsfeestje ons toch echt even tegen een storing aan bemoeien. Zo werkt dat nu eenmaal. Ook hebben we afgesproken om niet samen op vakantie te gaan, zodat ons team altijd iemand heeft om op terug te vallen.

Extra handjes

Voor volgend jaar is de wens om ons team wat uit te breiden. Met name Stefan, die op het uitvoerend proces zit, voelt die behoefte. Onze klantenbase groeit en een storingsdienst die 24/7 bereikbaar is, vraagt ook om wat meer bemanning. Ook zijn we bezig met het inrichten van een security operations center (SOC). Kortom, er liggen een hoop mooie plannen waar wat extra handjes voor nodig zijn. Een kleine groei in personeel is gewoon noodzakelijk, ook om bij het huidige team een klein beetje druk weg te nemen. Dus we zijn hard op zoek naar nieuwe mensen, die passen bij onze open cultuur en die de juiste balans weten te vinden tussen het maximaal inzetten van hun intelligentie en het juiste inlevingsvermogen. Alleen zo kun je tot de juiste oplossing voor de juiste klant komen.

Geen klagen

Als we 2021 net zo mogen voortzetten als we 2020 geëindigd zijn, dan mogen we niet klagen. 2020 was zeker geen gemakkelijk jaar, we hebben ons team liever op kantoor zodat we makkelijk en snel kunnen schakelen en zo nu eens dan lekker kunnen sparren, maar gelukkig zijn onze systemen dusdanig op orde dat we ons werk goed kunnen uitvoeren, ook op afstand. En hopelijk kunnen we in het jaar dat voor ons ligt, weer snel ons team op kantoor verwelkomen. Er staan in ieder geval mooie dingen op onze agenda.

Nieuwsgierig naar onze eigenwijze kijk op IT?

Een keuze voor een IT-partner maak je op basis van vertrouwen. Dat doe je niet op basis van een advertentie of een leuke blog. Hebben we je interesse gewekt met onze eigenwijze kijk op IT? Dan nodigen we je uit voor een open en eerlijk gesprek, zonder enige verplichting. We leren je graag kennen! Neem contact met me op per mail of bel naar 0174-670 615 en vraag naar Dennis.

Hartelijke groeten,

Dennis Grift

Contact

Grift - IT
Tiendweg 2D
2671 SB Naaldwijk
KvK 55443613

Microsoft Partner

Iso9001   ISO/IEC27001

Stel een Vraag