Een team van specialisten

Het team van Grift – IT bestaat uit een tiental enthousiaste en gemotiveerde collega’s. We zijn allemaal even praktisch ingesteld en staan met onze servicegerichte instelling altijd voor je klaar. Dat geldt voor onze IT-specialisten, die in het 'veld' opereren, maar ook voor onze administratieve, sales-, proces- en project-collega’s.

MKB en MKB+

Grift - IT is een IT-dienstverlener met een eigenwijze kijk op IT, die bedrijven vooruithelpt met service en een totaalpakket aan ICT-diensten levert. Wij implementeren niet alleen IT-oplossingen, maar staan ook voor je klaar met IT-support, monitoring, beheer en onderhoud. Onze dienstverlening kan variëren van het repareren van hard- en software tot het inrichten en up-to-date houden van je volledige bedrijfsnetwerk. Onze ideale klant is een mkb-bedrijf met 10 tot 250 werkplekken, dat geen omkijken wil hebben naar de IT-omgeving. Ook de grotere mkb-organisatie is een graag geziene klant. Wij kunnen ook jouw eigen IT-afdeling ondersteunen, structureel, als back-up, of op de momenten dat er even extra handjes nodig zijn. Natuurlijk altijd tegen aantrekkelijke voorwaarden.      

Missie

Het ontzorgen van klanten en haar gebruikers door het bieden van innovatieve IT oplossingen waardoor zij 24/7 en anytime-anywhere op hun IT werkomgeving kunnen vertrouwen.

Onze visie

Organisaties moeten zoveel mogelijk een IT infrastructuur/ werkomgeving bieden die past bij de manier van werken - de werkstijl - van hun medewerkers:

Om organisaties ondersteuning te bieden om voorop te lopen in de markt, moeten de mogelijkheden van mobiliteit en flexibiliteit benut kunnen worden. Mobiele toegang tot de IT infrastructuur door medewerkers die eisen overal toegang tot bedrijfsinformatie te kunnen benutten en flexibele ondersteuning van hun werkplek is een onderdeel hiervan.

Anytime-anywhere betekent altijd en overal kunnen werken en de wens om over een werkplek te beschikken die op dat moment het meest geschikt is. Voor medewerkers wordt dat steeds meer vanzelfsprekend. Dit betekend een omschakeling van de IT infrastructuur naar een flexibele, gepersonaliseerde werkomgeving die rekening houdt met de rol van medewerkers in een organisatie, hun persoonlijke voorkeuren, manier van werken én de eisen die voortkomen uit de context.

Wij ondersteunen en bieden oplossingen om te voldoen aan de wensen van eindgebruikers en de eisen van de organisatie. Hiermee behalen we bij alle eindgebruikers de hoogste score in tevredenheid over de algemene werkomgeving op het onderdeel ICT voorzieningen.

Contact

Grift - IT
Tiendweg 2D
2671 SB Naaldwijk
KvK 55443613

Microsoft Partner

Iso9001   ISO/IEC27001

Stel een Vraag