Een team van specialisten

Het Grift – IT B.V. team bestaat uit een tiental enthousiaste en gemotiveerde medewerkers die praktisch ingesteld zijn en met een servicegerichte instelling altijd klaar staan voor u. Naast onze IT specialisten, die in het 'veld' opereren, bestaat ons team op de achtergrond nog uit diverse een administratieve, sales, proces en project medewerkers.

Grift - IT is een business-to-business IT-dienstverlener die zich richt op service en een totaalpakket in ICT-diensten levert. Core business is hierbij het bieden van ondersteuning, monitoring, beheer & onderhoud en het implementeren van IT-oplossingen. IT-oplossingen kunnen variëren van het repareren van hardware en systemen tot het leveren en up-to-date houden van uw volledige bedrijfsnetwerk. Onze doelgroep betreft MKB bedrijven met 10 tot 250 werkplekken, die volledig ontzorgt willen zijn van alle ICT-gerelateerde activiteiten binnen hun organisatie.

Missie

Het ontzorgen van klanten en haar gebruikers door het bieden van innovatieve IT oplossingen waardoor zij 24/7 en anytime-anywhere op hun IT werkomgeving kunnen vertrouwen.

Onze visie

Organisaties moeten zoveel mogelijk een IT infrastructuur/ werkomgeving bieden die past bij de manier van werken - de werkstijl - van hun medewerkers:

Om organisaties ondersteuning te bieden om voorop te lopen in de markt, moeten de mogelijkheden van mobiliteit en flexibiliteit benut kunnen worden. Mobiele toegang tot de IT infrastructuur door medewerkers die eisen overal toegang tot bedrijfsinformatie te kunnen benutten en flexibele ondersteuning van hun werkplek is een onderdeel hiervan.

Anytime-anywhere betekent altijd en overal kunnen werken en de wens om over een werkplek te beschikken die op dat moment het meest geschikt is. Voor medewerkers wordt dat steeds meer vanzelfsprekend. Dit betekend een omschakeling van de IT infrastructuur naar een flexibele, gepersonaliseerde werkomgeving die rekening houdt met de rol van medewerkers in een organisatie, hun persoonlijke voorkeuren, manier van werken én de eisen die voortkomen uit de context.

Wij ondersteunen en bieden oplossingen om te voldoen aan de wensen van eindgebruikers en de eisen van de organisatie. Hiermee behalen we bij alle eindgebruikers de hoogste score in tevredenheid over de algemene werkomgeving op het onderdeel ICT voorzieningen.

Contact

Grift - IT
Tiendweg 2D
2671 SB Naaldwijk
KvK 55443613

Microsoft Partner

Iso9001   ISO/IEC27001

Stel een Vraag