Ga direct naar de inhoud.

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven?

Minder werken, meer verzetten. Zo doet Dennis dat

Toen Dennis als ondernemer begon, werkte hij minimaal 80 uur in de week. Van hard werken is nog nooit iemand slechter geworden, maar de vraag is of het altijd nodig is. Inmiddels bestaat Grift – IT bijna 15 jaar en draait Dennis normale werkweken. Hoe doet hij dat? Dit zijn Dennis’ 4 tips.

Lees meer

Veilig werken, hier moet je aan denken

Security is een hot topic vandaag de dag, zeker nu thuiswerken de standaard is. Want werken op afstand is geen hocus pocus meer, maar hoe kun je je medewerkers toegang geven tot je bedrijfsgegevens zonder je druk te hoeven maken over de veiligheid ervan? Dat vertellen we je in deze blog.

Lees meer

Innovatief ondernemen, zo doe je dat

Het land is in lockdown en thuiswerken is de norm. Voor ons is dat niks nieuws, technologie is ons vak en onze werkplekken zijn al jaren zo ingericht dat we altijd en overal kunnen werken, op elk apparaat. We snappen dat dat niet voor elke onderneming even makkelijk is. Maar voor – bijna – alles is een oplossing.

Lees meer

Twee broers aan het roer; upgrade van Grift - IT

Nadat hij jarenlang alleen aan het roer stond van Grift - IT, deelt Dennis Grift sinds dit jaar de leiding met broer Stefan. Hoe zag dit jaar eruit en wat zijn Dennis’ verwachtingen voor de toekomst?

Lees meer

Je bedrijf optimaliseren? 4 tips

De uitbraak van het coronavirus heeft voor een economische klap gezorgd, en die klap zijn we voorlopig nog niet te boven. Misschien heeft ook jouw bedrijf moeite gehad het hoofd boven water te houden, misschien ben je in de gelukkige positie dat je er weinig last van hebt ondervonden. Hoe het ook zij, je bedrijf optimaliseren is altijd een goed idee. Door moderne technologie slim in te zetten, borg je de toekomstbestendigheid van je bedrijf en beweeg je makkelijker mee met veranderingen.

Lees meer

Drie goede redenen om te - blijven - geloven in je eigen waarde

Als ondernemer weet je wat je waard bent. Toch krijg je ongetwijfeld te maken met klanten die om korting vragen. We weten er alles van. Natuurlijk ben je geneigd daarin mee te gaan, want stel je eens voor dat je een klant kwijtraakt. Toch hebben wij een gouden tip: niet doen. En wel hierom. Drie redenen.

Lees meer

Betaal ik niet te veel voor mijn helpdesk?

Veel bedrijven besteden hun servicedesk uit. Logisch, want zo krijg je – als het goed is – de beschikking over de beste IT-kennis zonder zelf te hoeven investeren in goed opgeleid IT-personeel. Maar hoeveel ondersteuning heb je nodig en kun je niet beter op de kosten besparen door wat minder uren in te kopen?

Lees meer

Thuiswerken roeien met de riemen die je hebt? Dat kan beter!

Hoewel de meeste bedrijven al wel aan hun digitale reis begonnen waren, waren er ook heel wat ondernemers en leidinggevenden die stellig riepen: ‘Thuiswerken, dat past niet bij ons!’ Ook voor hen is er nu geen ontkomen meer aan. Als je niet goed op deze situatie was voorbereid, is het vaak een kwestie van roeien met de riemen die je hebt. Maar gelukkig is er hulp in de buurt. Nou ja, virtuele hulp.

Lees meer

Ondernemen zonder IT-gedoe? Laat de eindgebruiker het zelf maar regelen

In onze vorige blog vertelden we al dat volgens ons IT zo simpel moet zijn als water uit de kraan. Hoe het daar komt, moet er voor jou als ondernemer niet toe doen, want je hebt wel iets anders aan je hoofd: ondernemen. Maar hoe zorg je ervoor dat dat ook daadwerkelijk lukt? Laat je eindgebruiker het lekker zelf regelen.

Lees meer

IT moet niet ingewikkelder zijn dan water uit de kraan

Stefan en Dennis Grift hebben een eigenwijze kijk op IT. IT moet zo simpel zijn als stroom uit het stopcontact of water uit de kraan. Hoe het daar komt, moet er voor jou als ondernemer niet toe doen. In deze blog vertelt Dennis waar de mannen en vrouwen van Grift – IT voor uit hun bed springen. Desnoods midden in de nacht.

Lees meer

GRIFT – IT GAAT MIGREREN!

GRIFT – IT GAAT MIGREREN!

Ja, Grift – IT migreert van bedrijventerrein De Woerd naar een kantoor op de Tiendweg in Naaldwijk! Tegelijkertijd krijgen we een memory upgrade: we implementeren Stefan, de broer van Dennis als plug-in in het Grift - IT managementteam. Daardoor verandert de scope van Grift - IT niet, wel het functional design. Dennis wordt de externe host, Stefan is verantwoordelijk voor de central processing unit...


Lees meer

Coronavirus

Maatregelen Coronavirus

Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid en het welzijn van onze medewerkers, partners en klanten zeer serieus. In het kader van de toenemende zorgen rondom het Coronavirus informeren wij u hierbij over de maatregelen die wij hebben genomen om ervoor te zorgen dat onze dienstverlening kan worden voortgezet.

Lees meer

Wilt u ook op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, oplossingen en producten, wijzigingen in onze organisatie en/of beveiligingsrisico's waar extra aandacht aan besteed moet worden? Meld u dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief.