Ga direct naar de inhoud.

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven?

Prijswijzigingen Microsoft Cloud-gebruikers

Microsoft heeft aangekondigd de licentievoorwaarden van de Microsoft 365-bundels aan te passen

Lees meer

Update beveiligingslek Log4j-Tool

Het NCSC adviseert bedrijven dringend te updaten.

Lees meer

Op naar een fijn 2022

Maandag 27 december 2021 gaan ook wij ons klaarmaken voor een fijne jaarwisseling. Om die reden plannen wij die week geen projecten in en bieden we alleen de noodzakelijk ondersteuning. We zijn bereikbaar op ons vaste nummer 0174-670615, optie 1 voor de storingsdienst.

Maandag 3 januari 2022 staan wij weer (fris en fruitig) voor 100 procent voor je klaar.

Omdat ook onze storingsdienst tijdens de jaarwisseling graag met familie en vrienden het glas wil heffen, vragen wij iedereen om meldingen die zich voordoen tussen 21.00 uur en 08.00 uur even uit te stellen. Voor bedrijfskritieke ICT-problemen zijn wij uiteraard bereikbaar. Alvast bedankt voor de medewerking!

Het team van Grift – IT wenst iedereen een fijne jaarwisseling en een heel gelukkig en vooral gezond 2022.

Lees meer

Klanttevredenheidsscore Grift – IT over 2021

Als wij een ticket hebben afgehandeld, krijgen gebruikers een link om een review achter te laten en ons een score mee te geven op een schaal van 1 tot 5. Dit jaar hebben jullie ons een 4,67 gegeven. Daar zijn wij enorm trots op!

Lees meer

Belangrijke wijzigingen voor Microsoft cloud-gebruikers

Microsoft heeft aangekondigd de licentievoorwaarden van de Microsoft 365-bundels aan te passen. De abonnementenstructuur verandert met ingang van 1 januari 2022 vrijwillig maar op 1 maart 2022 zal dit verplicht worden. Alle Microsoft clouddiensten zullen met zo'n 10 tot 25 procent in prijs stijgen.

Lees meer

Beveiligingslek Log4j-tool

Al meer dan 800.000 keer geprobeerd om misbruik te maken van een beveiligingslek Log4j-tool. Lees meer: 

Lees meer

Bereikbaarheid en gewijzigde openingstijden einde jaar 2021

Tijdens de feestdagen en jaarwisseling zijn wij 'beperkt' bereikbaar. Lees hieronder meer.

Lees meer

Mededeling Updates Hostingplatform - Grift - IT

 

Onlangs is het hosting platform bijgewerkt naar de nieuwste updates.

 

Lees meer

Het zijn zware tijden, maar Grift – IT timmert lekker door

Het is een raar jaar. De wereldwijde problemen door chiptekort hebben niet alleen gevolgen voor de levering van auto’s, het zorgt er ook voor dat er minder computers beschikbaar zijn. Maar wij van Grift – IT zijn niet voor één gat te vangen. Met onze eigenwijze kijk op IT weten we problemen altijd weer te tackelen. Het Nederlands elftal zou er jaloers op zijn… Daar kunnen we overigens nog wel een centrale verdediger bij gebruiken. Iets voor jou?

Lees meer

Grift – IT behaalt ISO 27001-certificering

Als Grift – IT nemen wij informatiebeveiliging heel serieus. Ruim drie jaar geleden behaalden wij het ISO 9001-certificaat voor kwaliteitsmanagement. Dat vertrouwen en zekerheid bovenaan onze agenda staat, bevestigen wij nu opnieuw door ons te certificeren voor ISO 27001.

Lees meer

Actueler dan ooit: cyberaanvallen!

Actueler dan ooit: cyberaanvallen! Begin juli wist een Russische groepering in te breken bij softwarebedrijf Kasey. Zo lukte het de cybercriminelen toegang te krijgen tot organisaties over de hele wereld. Al in onze nieuwsbrief van februari dit jaar besteedden wij – opnieuw – aandacht aan ICT-security. Voor ons is veiligheid – van onze eigen IT-omgeving én

Lees meer

Grift - IT --- 15 jaar

Samen met jullie hebben we Grift – IT tot een succes weten te maken. Dank jullie wel! We kijken uit naar de volgende 15 jaar!

 

Lees meer

Wilt u ook op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, oplossingen en producten, wijzigingen in onze organisatie en/of beveiligingsrisico's waar extra aandacht aan besteed moet worden? Meld u dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief.