Ga direct naar de inhoud.

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven?

Zo maak je van lokale software een SaaS-oplossing

Dat thuiswerken hot is, hoef ik niemand meer te vertellen. Misschien werken we wel iets meer thuis dan ons lief is. Maar ook als we ons straks weer vrijelijk mogen bewegen, zal thuiswerken een grote rol blijven spelen en zal ons kantoor vooral de functie van ontmoetingsplek en overlegruimte gaan vervullen. Belangrijker dan ooit dus dat we altijd en overal bij onze data kunnen, bij voorkeur met elk denkbaar apparaat.

Lees meer

Grift – IT gaat voor ISO27001-certificering

Ik schreef het al in een eerdere blog: security is belangrijker dan ooit. Als IT-partner betekent dat vertrouwen en zekerheid bovenaan je agenda moeten staan. Dat doen wij door ons te certificeren voor ISO27001.

Lees meer

Grift – IT en Mobility Media ontzorgen de autobranche

Grift – IT en Mobility Media ontzorgen de autobranche

Lees meer

Als je niet snel genoeg bijstuurt, mis je de boot

In mijn vorige blog vertelde ik al hoe ik van werkweken van ruim tachtig uur terug ben gegaan naar normale werkweken van veertig uur, terwijl ik meer werk ben gaan verzetten. Dat geldt eigenlijk voor het hele team van Grift – IT, dat we in minder tijd meer werk zijn gaan verzetten. Een kwestie van blijven leren en blijven bijsturen.

Lees meer

Minder werken, meer verzetten. Zo doet Dennis dat

Toen Dennis als ondernemer begon, werkte hij minimaal 80 uur in de week. Van hard werken is nog nooit iemand slechter geworden, maar de vraag is of het altijd nodig is. Inmiddels bestaat Grift – IT bijna 15 jaar en draait Dennis normale werkweken. Hoe doet hij dat? Dit zijn Dennis’ 4 tips.

Lees meer

Veilig werken, hier moet je aan denken

Security is een hot topic vandaag de dag, zeker nu thuiswerken de standaard is. Want werken op afstand is geen hocus pocus meer, maar hoe kun je je medewerkers toegang geven tot je bedrijfsgegevens zonder je druk te hoeven maken over de veiligheid ervan? Dat vertellen we je in deze blog.

Lees meer

Innovatief ondernemen, zo doe je dat

Het land is in lockdown en thuiswerken is de norm. Voor ons is dat niks nieuws, technologie is ons vak en onze werkplekken zijn al jaren zo ingericht dat we altijd en overal kunnen werken, op elk apparaat. We snappen dat dat niet voor elke onderneming even makkelijk is. Maar voor – bijna – alles is een oplossing.

Lees meer

Twee broers aan het roer; upgrade van Grift - IT

Nadat hij jarenlang alleen aan het roer stond van Grift - IT, deelt Dennis Grift sinds dit jaar de leiding met broer Stefan. Hoe zag dit jaar eruit en wat zijn Dennis’ verwachtingen voor de toekomst?

Lees meer

Je bedrijf optimaliseren? 4 tips

De uitbraak van het coronavirus heeft voor een economische klap gezorgd, en die klap zijn we voorlopig nog niet te boven. Misschien heeft ook jouw bedrijf moeite gehad het hoofd boven water te houden, misschien ben je in de gelukkige positie dat je er weinig last van hebt ondervonden. Hoe het ook zij, je bedrijf optimaliseren is altijd een goed idee. Door moderne technologie slim in te zetten, borg je de toekomstbestendigheid van je bedrijf en beweeg je makkelijker mee met veranderingen.

Lees meer

Drie goede redenen om te - blijven - geloven in je eigen waarde

Als ondernemer weet je wat je waard bent. Toch krijg je ongetwijfeld te maken met klanten die om korting vragen. We weten er alles van. Natuurlijk ben je geneigd daarin mee te gaan, want stel je eens voor dat je een klant kwijtraakt. Toch hebben wij een gouden tip: niet doen. En wel hierom. Drie redenen.

Lees meer

Betaal ik niet te veel voor mijn helpdesk?

Veel bedrijven besteden hun servicedesk uit. Logisch, want zo krijg je – als het goed is – de beschikking over de beste IT-kennis zonder zelf te hoeven investeren in goed opgeleid IT-personeel. Maar hoeveel ondersteuning heb je nodig en kun je niet beter op de kosten besparen door wat minder uren in te kopen?

Lees meer

Thuiswerken roeien met de riemen die je hebt? Dat kan beter!

Hoewel de meeste bedrijven al wel aan hun digitale reis begonnen waren, waren er ook heel wat ondernemers en leidinggevenden die stellig riepen: ‘Thuiswerken, dat past niet bij ons!’ Ook voor hen is er nu geen ontkomen meer aan. Als je niet goed op deze situatie was voorbereid, is het vaak een kwestie van roeien met de riemen die je hebt. Maar gelukkig is er hulp in de buurt. Nou ja, virtuele hulp.

Lees meer

Wilt u ook op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, oplossingen en producten, wijzigingen in onze organisatie en/of beveiligingsrisico's waar extra aandacht aan besteed moet worden? Meld u dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief.