Ga direct naar de inhoud.

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven?

GRIFT – IT GAAT MIGREREN!

GRIFT – IT GAAT MIGREREN!

Ja, Grift – IT migreert van bedrijventerrein De Woerd naar een kantoor op de Tiendweg in Naaldwijk! Tegelijkertijd krijgen we een memory upgrade: we implementeren Stefan, de broer van Dennis als plug-in in het Grift - IT managementteam. Daardoor verandert de scope van Grift - IT niet, wel het functional design. Dennis wordt de externe host, Stefan is verantwoordelijk voor de central processing unit...


Lees meer

Coronavirus

Maatregelen Coronavirus

Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid en het welzijn van onze medewerkers, partners en klanten zeer serieus. In het kader van de toenemende zorgen rondom het Coronavirus informeren wij u hierbij over de maatregelen die wij hebben genomen om ervoor te zorgen dat onze dienstverlening kan worden voortgezet.

Lees meer

Spookfactuur van DNS Service NL voor webhosting in omloop

Een bekend verhaal in een nieuw jasje: het (niet-bestaande) 'DNS Service NL' stuurt nog altijd spookfacturen voor webhosting. De oplichtertjes maken echter gebruik van een nieuwe naam én een nieuw rekeningnummer.

Lees meer

Installeer patches van Microsoft voor CryptoAPI en RD Gateway

Microsoft heeft patches beschikbaar gesteld voor recente versies van Microsoft Windows.

Lees meer

Skype voor Bedrijven Online wordt beëindigd - 31 juli 2021

Microsoft Teams is uitgegroeid tot het centrale communicatieprogramma van Office 365, we gaan er daarom toe over Skype voor Bedrijven Online op 31 juli 2021 te beëindigen. Skype voor Bedrijven Online is dan niet meer beschikbaar en wordt niet meer ondersteund.

Lees meer

Bereikbaarheid/Gewijzigde openingstijden

In de december maand zijn wij op de helpdesk niet met velen,

Daarom willen we middels de volgende nieuwsbericht onze bereikbaarheid/gewijzigde openingstijden met u delen.

 

Lees meer

Leveranciers en hun bezorgdiensten

Helaas merken wij de laatste tijd steeds vaker dat de bezorgers van onze leverancier hun afspraken niet na (kunnen) komen.

Lees meer

Gebruikers van Windows 7 worden gewaarschuwd dat ondersteuning stopt

Microsoft had al aangekondigd dat de ondersteuning voor Windows 7 afloopt in 2020,  maar gaat gebruikers van het besturingssysteem nu actie waarschuwen.

Lees meer

HP terugroepactie en vervanging van notebook- en mobiele werkstationbatterijen

 Mogelijk defect aan (laptop) accu's die oververhit kunnen raken met kans op brand- en verbrandingsgevaar.

 

 

Lees meer

Beveiligingsrisico ontdekt in wifinetwerken met WPA2 versleuteling

Beveiligingsonderzoekers Mathy Vanhoef en Frank Piessens van de KU Leuven hebben een lek gevonden in de WPA2 beveiliging van draadloze netwerken. Wat houd het lek nu exact in en wat kunnen we eraan doen?

Lees meer

Wilt u ook op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, oplossingen en producten, wijzigingen in onze organisatie en/of beveiligingsrisico's waar extra aandacht aan besteed moet worden? Meld u dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief.